2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem Başı “Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu” Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci başkanlığında, tüm Okul ve Kurum Müdürlerinin katılımı ile Osmancık Öğretmenevi toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 
Osmancık Milli Eğitim Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci Eğitim Öğretim yılındaki çalışmaları için tüm idarecilere teşekkür ederek, eğitim camiasının toplumun en arif topluluğu olduğunu belirterek; okulun, kurumun liderinin kurum müdürü olduğunu okula hayat veren, idareci öğretmen ve öğrencilerdir diyerek toplantı gündemine geçildi. 
Toplantı gündem maddeleri üzerinde görüş, öneri ve açıklamalarda bulunulduktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, toplantıya katılanlara teşekkür ederek ikinci dönem eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. 


 

Malatya depremi sonrası hangi illerde okullar tatil edildi? 17 Ekim’de hangi illerde eğitime ara verildi? Malatya depremi sonrası hangi illerde okullar tatil edildi? 17 Ekim’de hangi illerde eğitime ara verildi?