Başkan Gelgör, hayata geçirilecek olan projeler ile birlikte Osmancık’ın içme suyu probleminin tarihe karışacağını, Osmancık halkının memba kalitesinde suya kavuşacağını söyledi. 
Belediye Başkanı Gelgör, Osmancık İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin 28 Şubat’ta, Kızılırmak Şişme Savak Projesi’nin ise 7 Mart’ta ihale edileceğini müjdeledi.
Başkan Gelgör, “Bu iki önemli yatırım için Milletvekilimiz Av. Oğuzhan Kaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Osmancık’ın içme suyu problemi tarihe karışacak, halkımız membaa kalitesinde suya kavuşacak.
Şişme Savak Projesinin yapılmasıyla da Kızılırmak’ta tekne gezileri yapılabilecek, Osmancık bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Ayrıca Milletvekilimiz ile Güney Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Yeni İmar Planı ve Osmancık Kalesi çevresinin kamulaştırılması çalışmaları hakkında istişare ve değerlendirmede bulunduk. Bu çalışmaları da titizlikle takip ediyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi. 
 

Çorum’da Zirai don alarmı: Çiftçiler dikkat! Kritik uyarılar geldi Çorum’da Zirai don alarmı: Çiftçiler dikkat! Kritik uyarılar geldi