Kahvaltı sofralarınıza lezzet katmanın en hızlı ve pratik yolu: Krep Börek! Bu tarif ile evde hızlıca harikalar yaratabilir, sabahlarınızı daha özel kılabilirsiniz. Tadına doyum olmayacak bu börek, tüm aileyi mutlu edecek.

Pratik ve doyurucu bir kahvaltılık arayanlar için mükemmel bir seçenek olan Krep Börek, sadece 15 dakikada hazır! Basit malzemelerle, kahvaltılarınıza yeni bir tat katmaya ne dersiniz? Bu tarif ile krep ve börek lezzetlerini bir araya getirin.

15 dakikada hazır olan ve kahvaltılarınızı baştan sona değiştirecek Krep Börek tarifiyle tanışın. Evinizdeki malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarif, hem pratik hem de son derece lezzetli. Krep Börek, sabahlarınızın vazgeçilmez lezzeti olacak!

Krep Börek Tarifi

5 dakikada mükemmel lezzet: Revaniyi bir kere bu tarifle yapanlar bir daha başka tarif aramıyor 5 dakikada mükemmel lezzet: Revaniyi bir kere bu tarifle yapanlar bir daha başka tarif aramıyor

Malzemeler

3 adet yumurta
6 yemek kaşığı zeytin yağ
2,5 su bardağı süt
1,5 çay kaşığı tuz
2 su bardağı un
Yarım paket kabartma tozu
1 tutam maydanoz
4 dal taze soğan

İçi için;

Kaşar rendesi

Üzerine sürmek için;

Soğuk tereyağ

Krep Börek Tarifi

Genişçe bir kaseye yumurta, zeytin yağı, süt, tuz alınıp çırpılıp un ve kabartma tozu eklenip tekrar çırpılıp ince kıyılmış maydanoz ve taze soğan eklenerek karıştırılır.
Tava bir fırça yardımıyla hafifçe yağlanıp bir kepçe krep hamurundan eklenip arkalı önlü pişirilir. Tüm hamur bu şekilde pişirilir.
Böreği hazırlamak için bir tane krep tavaya alınıp her yerine gelecek şekilde kaşar rendesi serilip başka bir krep üzerine kapatılıp kısık ateşte arkalı önlü ısıtıp tereyağ ile her iki yüzü de yağlanıp sıcak servis edilir.
Tüm krepler bu şekilde hazırlanarak pişirilir

Bu efsanevi Krep Börek tarifi ile kahvaltılarınız artık daha renkli ve lezzetli geçecek. 15 dakika gibi kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz bu pratik tarif, hem evdeki malzemelerle kolayca yapılabilecek hem de tüm ailenin bayılacağı bir lezzet sunuyor. Krep ve börek tutkunları, bu tarif ile kahvaltılarınıza muhteşem bir başlangıç yapın ve gününüze enerji dolu bir başlangıç yapın. Şimdi bu lezzeti deneyin ve kahvaltılarınızı bir üst seviyeye taşıyın!