Bu pratik ve lezzetli kaygana tarifiyle, kahvaltılarınızı bir üst seviyeye taşıyın. Yeşilliklerle dolu bu tarif hem sağlıklı hem de lezzetlidir.

Evde hızlıca hazırlayabileceğiniz kaygana tarifi, kahvaltılarınızı renklendirecek. Yeşilliklerin tazeleyici etkisiyle güne mükemmel bir başlangıç yapın.

Kahvaltı sofralarınızı şenlendirecek kaygana tarifi, hem göze hem de damağa hitap ediyor. Bu basit ve etkili tarifle, lezzetli bir başlangıç yapın.

MALZEMELER

Kokusunu alan komşularınız kapınıza gelecek: Ağızda dağılan Nişastalı Un Kurabiyesi tarifi Kokusunu alan komşularınız kapınıza gelecek: Ağızda dağılan Nişastalı Un Kurabiyesi tarifi

4 yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağı süt
maydanoz
dereotu
yeşil soğan (yeşillikleri isteğinize bağlı ekleyin)
tuz

TARİF

Öncelikle unu, sütü ve tuzu karıştırın.
Sonra yumurtaları ekleyin.
En son yeşillikleri ekleyip çırpın.
Yanmaz tavaya 2 yemek kaşığı sıvı yağ alıp kızdırın.
Ardından hamuru döküp arkalı önlü kızartın.
Hamur bitene kadar aynı işlemi yapın.
Hamuru ister ince isterseniz kalın döküp pişirebilirsiniz

Kaygana tarifimizi denediğinizde, kahvaltılarınıza renkli ve lezzetli bir dokunuş katacaksınız. Yeşilliklerle dolu bu sağlıklı ve lezzetli tarif, herkesin beğenisini toplayacak. Şimdi bu kolay tarifi deneyin ve kahvaltılarınızı bir adım öteye taşıyın. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi