Lezzeti ve pratikliğiyle öne çıkan tavuklu wrap, evde kolayca hazırlayabileceğiniz bir tarif. Tavuk bonfile, mantar ve çeşitli baharatlarla yapılan bu enfes wrap, kısa sürede hazır oluyor. Hemen deneyin ve sevdiklerinizi bu lezzetle şaşırtın!

Bu poğaçanın tadı damağınızda kalacak: Basit malzemelerle Pastane usulü Poğaça tarifi Bu poğaçanın tadı damağınızda kalacak: Basit malzemelerle Pastane usulü Poğaça tarifi

Mutfakta harikalar yaratmak ve sevdiklerinize nefis bir sürpriz yapmak ister misiniz? Tavuklu wrap tarifi tam size göre. Pratikliği ve lezzetiyle herkesin favorisi olacak bu tarifi adım adım uygulayarak, kısa sürede harika bir yemek hazırlayabilirsiniz.

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz doyurucu ve lezzetli bir yemek arıyorsanız, tavuklu wrap tarifini denemelisiniz. Tavuk bonfile, lavaş ve kaşar peyniri gibi malzemelerle hazırlanan bu tarif, hem pratik hem de çok lezzetli. İşte adım adım tavuklu wrap yapımı!

MALZEMELER

4 lavaş
1 tavuk bonfile
Birer yemek kaşığı sıvıyağ, tereyağı
1 kapya biber
6 mantar
1 çay kaşığı tuz
Yarımşar çay kaşığı kekik, pul biber, kekik, kırmızıbiber
Yarım çay bardağı krema
4 dilim kaşar peyniri
Birkaç yaprak marul

TARİF

Tavada yağları eritin.
Tavukları ekleyerek soteleyin.
Sarımsakları ve biberleri ekleyip pişirin.
Mantarları ekleyin.
Kapatmadan önce krema ekleyin ve karıştırın.
Baharatları ekleyin, karıştırın.
Son aşamada kaşarları ekleyin.
Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın.
Lavaşları serin.
Marul ve tavuklu harçtan koyun ve sarın.
Tost makinesinde birkaç dakika pişirin.

İşte bu kadar basit! Tavuklu wrap tarifi ile evde kolayca lezzetli bir yemek hazırlayabilirsiniz. Tavuk bonfile ve çeşitli malzemelerle yapılan bu pratik tarif, sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Hemen deneyin ve lezzetin tadını çıkarın!

Editör: Haber Merkezi