MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat İşleri Sorumlusu Edip Semih Yalçın'ın oluruyla Çorum Merkez İlçe Başkanlığına Mustafa Serdar Avcu getirildi.
Bir süredir MHP Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Ahmet Kurtbaş, görevini yeni Merkez İlçe Başkanı Mustafa Serdar Avcu’ya devretti.
MHP İl Başkanlığında devir-teslim töreni düzenlendi.

Törene; İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Merkez İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kurtbaş, yeni Merkez İlçe Başkanı Mustafa Serdar Avcu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sami Çam, Belediye Meclis Üyeleri, Sendika İl Temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan mevcut Merkez ilçe Başkanı Ahmet Kurtbaş, davaya leke getirmeden görev yaptıklarına inandığını ifade ederek, partinin daha büyük başarılara imza atması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Kurtbaş, yeni yönetime başarılar diledi.

Yeni Merkez ilçe Başkanı Mustafa Serdar Avcu ise, “Görevimin ağırlığını biliyorum. Yönetimimle birlikte mahalle, belde, köy temsilciliklerimizi oluşturacağız, teşkilatlanma sürecimiz bittikten sonra periyodik olarak istişare toplantıları yapacağız, parti üye sayımızı artırmak için faaliyetler yapacağız, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayacağız. Yarın seçim varmış gibi her daim hazır ve sahada olacağız.

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bu Hafta Kabine Toplantısı gündemi ve kararları Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bu Hafta Kabine Toplantısı gündemi ve kararları

Milliyetçi Hareketin birer neferi olarak, yılmadan, yorulmadan, yürekten çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şeyin olmadığını göreceksiniz.
Yeni oluşacak ilçe yönetimimizle gece uyumadan, gündüz yorulmadan bayrağı hep ileri taşıyıp cennet mekan başbuğumuz Alparslan Türkeş'in yolunda, bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin izinde üstün gayretlerimizle çalışacağız. Bu yönde tüm dava arkadaşlarımızı yanımıza davet ediyorum. Mücadelemiz son nefer, son nefes, son damla kana kadardır. Mücadelemiz milliyetçi Türkiye'ye turana kadardır. Ülkücü Türk gençliği olarak, yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız, başaracağız, başaracağız. Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin” diye konuştu.

İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ise Cumhur İttifakı’nın MHP açısından büyük önem taşıdığının altını çizerek, yerel seçimlerde taşın altına gövdelerini koyduklarını ve büyük başarıya imza attıklarını anlattı. Çıplak, eski Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurtbaş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni Merkez İlçe Başkanı Mustafa Serdar Avcu’ya da görevinde başarılar diledi.

MHP’nin yeni Merkez İlçe Teşkilatı Mustafa Serdar Avcu başkanlığında şu isimlerden oluşuyor:

Abdullah Zehir, Adil Oktay Özçalıkuşu, Ahmet Yandık, Ali Rıza Derici, Batuhan Kutay Keçeci, Cengiz Özarslan, Ersin Alim, Emre Dur, Eşref Demirkan, Fatih Akbolat, Fatih Alaca, Fatih Köle, Furkan Mert, Gökhan Gündoğdu, Hakan Hışır, Hacı Hüseyin Özcan, İshak Kepçeli, Kamil Yiğit, Kürşat İmal, Lütfi Tekin, Mehmet Topçu, Mehmet Avcı, Mustafa Ütni, Mustafa Karaman, Mustafa Yılmaz, Muhsin Babaoğlu, Ömer Faruk Karakaş, Recep Aslan, Samet Bozkurt, Salih Adıgüzel, Şükrü Demiray, Yasin Pehlivan, Yusuf Barkın Özmısır, Zekeriya Babaoğlu.