Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 5 Kasım'da yapılacak 38'inci Olağan Kurultayı öncesi il kongreleri 10 Ekim Salı günü Çorum'da sürecek. 

CHP Çorum 38. Olağan İl Kongresi 10 Ekim 2023 Salı günü saat 09.30'da Devlet Tiyatro Salonu’nda başlayacak. 

CHP İl Başkanı Ümit Er, tüm partilileri,10 Ekim Salı günü toplanacak olan 38. Olağan İl Kongresi’ne davet etti.

DİNÇER SOLMAZ’ SEÇİME RAKİPSİZ GİRECEK GİBİ

Milletvekili Tahtasız, Çorum’daki Otizmli çocukların sesini Meclis’e taşıdı! Milletvekili Tahtasız, Çorum’daki Otizmli çocukların sesini Meclis’e taşıdı!

CHP’nin 5 Kasım’da yapılacak 38. Olağan Büyük Kurultayı'na 8 delege gönderecek olan Çorum’da il başkanlığı için herhangi bir sürpriz olmazsa; Avukat Dinçer Solmaz’ın seçime rakipsiz girmesi kesin gibi gözüküyor.

KONGREYE KAÇ DELEGE KATILACAK

Yeni il başkanı ve yönetimi ile 8 kurultay delegesinin belirleneceği CHP 38. Olağan İl Kongresi; 30'u doğal, 442'si merkez ilçe ve ilçe kongrelerinde seçilmiş 472 delegenin katılımıyla toplanacak.

'ULAŞ TOKGÖZ'  KARARINI VERDİ Mİ

Seçim sürecinin başladığı günlerden itibaren İl Başkanlığı'na aday olacağı konuşulan Merkez İlçe Eski Başkanı Ulaş Tokgöz'ün il kongresine sayılı günler kala kararını verdiği ve aday olmayacağı konuşuluyor. 

10 Ekim'de toplanacak kongrede -herhangi bir sürpriz olmazsa- Dinçer Solmaz, tek aday olarak seçimlere girecek gibi gözüküyor.