Evde kolayca hazırlayabileceğiniz havuç topları tarifi ile çay saatlerinize lezzet katabilirsiniz. Hem pratik hem leziz bu tarifi kaçırmayın

Havuç ve Hindistan cevizinin muhteşem buluşması sonucunda ortaya çıkan havuç topları, hem sağlıklı hem de nefis bir atıştırmalık. İşte havuç topları yapmanın püf noktaları.

Havuç Topları Tarifi İçin Malzemeler

1 kg rendelenmiş havuç
1 tatlı kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı şeker
Yarım paket petibör bisküvi
1 çay bardağı ceviz içi
1 çay kaşığı tarçın

Dışı İçin:

Hindistan cevizi

Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak

Havuç Topları Tarifi Nasıl Yapılır?

İlk olarak  havuçlarımızı rendeleyelim. Sonrasında rendelediğimiz havuçları bir tavaya alalım.
Tereyağı ve şekeri ilave ederek yaklaşık 10-15 dakika, havuçlar suyunu çekene kadar, ara ara karıştırarak pişirelim.
Pişmeye devam eden havuçların üzerine, robottan geçirdiğimiz petibör bisküviyi ekleyelim.
Ceviz içi ve tarçını da ilave edelim, tüm malzemeleri 2 dakika daha karıştırarak ocaktan alalım.
Hindistan cevizini geniş bir tabağa alalım.
Soğuyan havuçlu karışımımızdan bir parça alarak ceviz büyüklüğünde toplar yapalım. Toplarımızı Hindistan cevizine bulayarak servis tabağımıza alalım. Afiyet olsun.