Sadece iki malzeme ve on dakika! Evet, yanlış duymadınız. İki malzeme ile yapabileceğiniz bu tatlı, hızlıca hazırlanışı ve enfes tadıyla dikkat çekiyor. Herkes bu tarifi konuşuyor, peki ya siz?

Tatlı krizleriniz için mükemmel çözüm burada! İki malzeme ile yapılan bu tatlı hem pratik hem de oldukça lezzetli. İster çay saatlerinde, ister akşam kahvenizin yanında, bu tatlı her zaman imdadınıza yetişecek.

Pratiklik ve lezzet bir arada! İki malzeme ile nasıl lezzetli bir tatlı yapabileceğinizi gösteren bu tarif, mutfakta geçirdiğiniz zamanı minimuma indirgeyerek maksimum lezzet sunuyor.

MALZEMELER

240 gr yoğunlaştırılmış süt 
200 gr kakao

2 MALZEMELİ TATLI TARİFİ

1) Yoğunlaştırılmış sütü tencereye alın. Sütü bir taşım olacak şekilde kaynatın.

2) Kaynattığınız sütü sıcakken büyük bir cam kaseye aktarın. 

3) Bir elek yardımıyla sütün üzerine kakaoyu serpin ve bir kaşık yardımıyla sürekli karıştırın.

4) Yoğunlaştırılmış süt ve kakao homojen bir kıvam alana kadar karıştırma işlemini sürdürün.

5) Hazırladığınız karışım ele yapışmayan bir hamur kıvamını aldığında küçük kare bir borcama aktarın. Üzerini düzleştirdikten sonra bir buçuk saat buzlukta dinlenmeye bırakın.

5 dakikada mükemmel lezzet: Revaniyi bir kere bu tarifle yapanlar bir daha başka tarif aramıyor 5 dakikada mükemmel lezzet: Revaniyi bir kere bu tarifle yapanlar bir daha başka tarif aramıyor

6) Tatlı soğuduğunda buzluktan çıkarın ve kare şeklinde dilimleyin. Üzerine kakao serperek servise hazır hale getirin.

Bu basit ama etkili tarifi denedikten sonra, mutfağınızda harikalar yaratabileceğinizi göreceksiniz. İki malzeme ve birkaç dakika içinde, hem damak zevkinize hem de zamanınıza hitap eden bir lezzet şöleni yaratabilirsiniz. Siz de bu pratik tatlı tarifini deneyin ve lezzetli sonuçları sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak daha fazla kişiye ulaşın. Afiyet olsun!