Kurabiye severler buraya! Nişasta ile yapılan bu özel kurabiye tarifi, bir ay boyunca tazeliğini koruyarak lezzetini kaybetmiyor. İşte bu mucize tarifin sırları ve yapılış aşamalarıyla karşınızdayız.

Bir kurabiyenin nasıl bir ay boyunca taze kalabileceğine inanmak zor mu? İşte, nişastalı kurabiye tarifi ile bu mümkün. Bu tarif sayesinde artık kurabiyeleriniz uzun süre taze ve lezzetli kalacak. Hadi, tarife birlikte göz atalım!

Mutfakta lezzetli mucizeler yaratmaya hazır mısınız? Nişasta ile yapılan bu kurabiye tarifi, bir ay boyunca taze kalma garantisi sunuyor. Hem pratik hem de lezzetli bu kurabiyeleri denemek için hemen tarife göz atın!

BAYATLAMAYAN NİŞASTALI KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER

250 gram oda sıcaklığında tereyağı
2 adet yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
4 su bardağı nişasta
2 su bardağı un

BAYATLAMAYAN NİŞASTALI KURABİYE TARİFİ

Çocukluğunuzu hatırlatacak lezzet: 10 dakikada kıyır kıyır Elmalı Kurabiye tarifi Çocukluğunuzu hatırlatacak lezzet: 10 dakikada kıyır kıyır Elmalı Kurabiye tarifi

1- Kurabiye hamurunu hazırlamak için tüm malzemeleri derin bir kaba alın. 

2- Ardından kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar güzelce yoğurun.

3- Yoğurduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avcunuzda yuvarlayın. 

4- Hazırladığınız kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine aralıklarla yerleştirin.

5- 180 derece fırında 13 dakika pişirin.

Ve işte karşınızda, uzun süre tazeliğini koruyan nişastalı kurabiye! Bu tarif ile artık kurabiyeleriniz daha uzun süre taze ve lezzetli kalacak. Çay saatleriniz ve özel günleriniz için mükemmel bir seçenek olan bu tarif, sevdiklerinizin favorisi olacak. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun!