Yemek

Boşnak Böreği tarifi: Yılın en çok aranan lezzetleri

Boşnak böreği, Boşnak mutfağının ortak lezzetlerinden biridir ve özellikle patatesli versiyonuyla bilinir. 2 kg un ve 300 gr tereyağı kullanılarak yapılan bu börek, içerisinde haşlanmış patates ve çeşitli baharatlar barındırır, böylece hem doyurucu hem de lezzetli bir alternatif sunar.

Abone Ol

Boşnak böreği yapımı, pratik ve basit adımlardan oluşur. Hamurun hazırlanışından, iç harcın pişirilmesine kadar her aşama, böreğin sonunda elde edilen çıtır dış kabuk ve yumuşak iç dokuyu belirler. Özellikle haşlanmış...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }