Yemek

Bir kaşığa kırk tane sığan efsane lezzet: Pratik Kayseri Mantısı tarifi

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan Kayseri Mantısı, tüm dünyaca tanınır ve sevilir. Bir kaşığa kırk tane sığmasıyla ünlü bu efsanevi yemeği evinizde yapmaya ne dersiniz? İşte adım adım Kayseri Mantısı yapımı ve püf noktaları!

Abone Ol

Kayseri Mantısı, Anadolu'nun geleneksel lezzetlerinden biridir. Pratik yapımı ve eşsiz tadıyla sofralarınıza şenlik katacak bu tarif, sizlere Kayseri'nin mutfak sırlarını sunuyor. Hazır mısınız bu lezzetli serüvene?

Eğer bir mantı kaşığına...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }