Ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti. Acı haberi, meslektaşı Fezi Altun sosyal medya üzerinden duyurdu. Geniş bir takipçi kitlesi olan Kavasoğlu'nun ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Peki, Alp Kavasoğlu neden öldü, kimdir ve kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Bahar Dizisi 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Bu akşam var mı? Bahar Dizisi 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Bu akşam var mı?

Alp Kavasoğlu Hayatını Kaybetti!

Meslektaşı Fezi Altun, Alp Kavasoğlu’nun vefatını sosyal medya hesabından paylaştı. Yaptığı açıklamada, "Başımız sağ olsun, sevili dostumuz Alp Kavasoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Güler yüzü, sıcak kalbi ve güzel enerjisiyle hayatımıza dokunan Alp, hepimizin kalbinde yaşamaya devam edecek." ifadelerine yer verdi. Cenaze töreni, Üsküdar Şakirin Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Alp Kavasoğlu Neden Vefat Etti?

Fezi Altun'un açıklamasına göre, Alp Kavasoğlu, pankreas kanseri ile verdiği zorlu mücadeleyi kaybetti. Kavasoğlu’nun güler yüzü ve güçlü ruhu, onu tanıyan herkesin kalbinde yaşamaya devam edecek.

Alp Kavasoğlu Kimdir?

1981 yılında İstanbul'da doğan Alp Kavasoğlu, eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Sosyoloji ve Felsefe bölümlerinde tamamladı. Daha sonra Türkiye’nin önemli güzellik merkezlerinden birinde Eğitim ve Artistik Direktörlük görevini üstlendi. Dünyaca ünlü markalar ve makyaj sanatçılarından aldığı eğitimlerle sektörde adını duyuran Kavasoğlu, Türkiye'de birçok kuaföre ve makyaj artistine eğitimler verdi.

2010 yılında, dünyaca ünlü Trend Vision yarışmasında yaptığı saç ve makyaj ile finalist olmayı başardı. 2016 yılında, Hande Sarıoğlu'nun sunduğu "Böyle Çok Daha Güzelsin" adlı programda Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yaptı.