Kanal D’nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi İnci Taneleri, 2. sezonu ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezon fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Peki, İnci Taneleri 2. sezon ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

İnci Taneleri Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

İnci Taneleri dizisinin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem karakterinin yaşlanıp tekrar hapishaneye girdiği sahnelerle dikkat çeken tanıtımda, “Bir garipsin şu dünyada” kasidesi öne çıkıyor. İnci Taneleri, ikinci sezonuyla yakında Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak.

İnci Taneleri 2. Sezon: Nerede Kalmıştık?

Dizinin yeni sezon tanıtım filmi, “O gün başlayan savaşın nelere mâl olacağını tahmin etmek kolay değildi.” cümlesiyle başlıyor. Azem’in hapishanede bitap düşmüş hali dikkat çekerken, “Bir garipsin şu dünyada. Gülme gülme ağla gönül” kasidesi ise izleyicilere yeni sezon hakkında ipuçları veriyor. Tanıtım, Azem’in “Nerede kalmıştık?” sözüyle sona eriyor.

Bücür filmi konusu ve oyuncu kadrosu: 2018'in sevilen filmi bu akşam ekranlarda Bücür filmi konusu ve oyuncu kadrosu: 2018'in sevilen filmi bu akşam ekranlarda

Geçen Sezonun Gündemi: Dilber’in Pavyon Dansı

Geçen sezona damga vuran yapımlardan biri olan İnci Taneleri, özellikle Dilber’in pavyon dansı ile büyük ses getirmişti. Azem, karısını öldürmekle suçlanarak cezaevine giren bir edebiyat öğretmeninin hayata tutunma mücadelesini konu alıyor. Yeni sezon da yine iddialı geliyor.

İnci Taneleri Güçlü Kadrosu ile Geri Dönüyor

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. İkinci sezonda sürpriz isimler de kadroya dahil olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.