Acil tatlı krizleriniz için ideal çözüm: 3 malzemeyle yapabileceğiniz ultra pratik pasta tarifi. Dakikalar içinde hazırlayın, saatlerce lezzetin tadını çıkarın.

Üç malzeme, yirmi dakika ve sonsuz lezzet! Bu basit ve hızlı pasta tarifi ile mutfakta geçirdiğiniz zamanı minimuma indirirken, tatlı lezzetleri maksimuma çıkaracaksınız.

Bisküvi, krema ve çikolatanın muhteşem uyumuyla, 20 dakikada hazırlayabileceğiniz bu kolay pasta tarifi, aniden gelen misafirlerinizi bile şaşırtacak.

MALZEMELER

3 paket petibör bisküvi
2 paket krema
250 gram sütlü çikolata

YAPILIŞI

İlk olarak derin bir kabın içinde bisküvileri irili ufaklı olacak şekilde kırın.
Kremayı küçük bir tencereye alın ve kısık ateşte ısıtmaya başlayın. Krema kaynama noktasına gelmeden ocaktan alın ve içine parçaladığınız çikolataları ekleyin.
Hızlı bir şekilde kremayı karıştırın ki çikolatalar erisin.
Çikolata tamamen eridikten sonra içine kırdığınız bisküvileri alıp tüm malzemeleri harmanlayın.
Pastanız aslında hazır. Sadece şekil verme aşaması kaldı geriye.
Bunun için streç filmden destek alın ve dilediğiniz şekli verin.
Pastaya şekil verdikten sonra buzdolabında 5 saat bekletin. Sonrasında dilimleyerek afiyetle yiyebilirsiniz.

Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo

Bu üç malzemeli hızlı pasta tarifi, yoğun günlerinizde ya da ani tatlı ihtiyaçlarınızda kurtarıcınız olacak. Sadece 20 dakikada hazırlayıp, buzdolabında bekleterek servise hazır hale getirebileceğiniz bu lezzetli tat, pratikliği ve enfes tadıyla damağınızda unutulmaz bir iz bırakacak. Şimdi mutfakta yerinizi alın ve bu kolay lezzeti deneyin. Afiyet olsun!