Evde kendi dondurmanızı yapmayı hiç düşündünüz mü? Hindistan cevizi, bal, labne peyniri ve yoğurt kullanarak hazırlayabileceğiniz bu dondurma tarifi ile yazın tadını çıkarın!

MasterChef Lahmacun tarifi: Çıtır çıtır Lahmacun nasıl yapılır? MasterChef Lahmacun tarifi: Çıtır çıtır Lahmacun nasıl yapılır?

Yaz aylarında pratik ve serinletici bir tatlı arayışındaysanız, Hindistan cevizli dondurma tam size göre. Bu kolay tarifi adımlarını takip ederek kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

Sağlıklı ve lezzetli bir yaz tatlısı olan Hindistan cevizli dondurma, evde yapımı için mükemmel bir seçenektir. Süt, Hindistan cevizi, bal ve yoğurdu karıştırarak bu lezzeti kolayca yaratabilirsiniz.

MALZEMELER

1 bardak toz Hindistan cevizi
1 kaşık bal
1 kaşık labne peyniri
1 kaşık yoğurt
1 bardak süt

TARİF

Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın.
Karışımı buzluk için uygun bir kaba aktarın.
Buzluğa kaldırarak 8 saat kadar dondurun.