Vücuttaki ödem ve şişlikler için etkili bir çözüm: Ananas ve yoğurtla hazırlanan ödem savar dondurma tarifi ve faydaları...

ÖDEM SAVAR DONDURMA

Malzemeler:

1 adet ananas
3 dolu yemek kaşığı yoğurt veya 1/2 su bardağı süt

Hazırlanışı:
Ananasın tamamını küçük parçalar halinde doğrayıp dondurun. Daha sonra yoğurt veya süt ile karıştırıp blender ettikten sonra kabınıza alıp tekrar buzluğa atın. 1-2 saat daha dondurduktan sonra ödem atıcı dondurmanız yemeye hazır.

Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak

Dipnot: güçlü bir blender aletiniz yok ise ananasları dondurmadan yoğurt ile blender ettikten sonra dondurun veya bitkisel süt kullanın.

Üzerini file badem ile süsleyebilirsiniz. Yoğurt, meyve ve kuruyemiş üçlüsü uzun süre tok tutuyor. Bu şekilde bir ana öğününüz yerine tüketerek bir öğününüzü hafif geçirebilirsiniz veya daha uzun süre tok tutacak bir ara öğün yapabilirsiniz.

Dondurmanızı 4’e bölüp 4 gün üst üste tüketebilirsiniz.

Sağlıklı, yeterli ve dengeli beslenme, yeterli su tüketimi ve bu tarif ile yüksek oranda ödem atımını gözlemleyebilirsiniz.