Afra Saraçoğlu'nun 4 yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılmasının ardından, başrollerini Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını setinde sık sık bir arada görüntülenmeleri, ikilinin aşk yaşadığına dair iddiaları güçlendirdi. Ancak her seferinde arkadaş olduklarını ifade eden çift hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Bilal Özcan'a açıklamalar yapan Onur Akay'ın ifadeleri, magazin gündemini sarsacak cinsten. Akay, Saraçoğlu ve Demir'in aşk yaşadıklarını, ancak bu durumu yapım şirketiyle yaptıkları anlaşma gereği açıklayamadıklarını belirtti.

Yenidoğan Çetesi lideri Fırat Sarı kimdir? Korkunç detaylar ortaya çıktı Yenidoğan Çetesi lideri Fırat Sarı kimdir? Korkunç detaylar ortaya çıktı

Akay, sette birçok kişinin bu aşka şahit olduğunu, ancak yapım şirketinin rest çekmesi nedeniyle çiftin aşkını gizlemeye devam ettiklerini belirtti. Ayrıca, Mert Ramazan Demir'in Afra Saraçoğlu'na evlilik teklif ettiğini ve çiftin aslında sözlü olduğunu da ekledi. Bu iddiaların doğru olup olmadığı henüz netlik kazanmış olmasa da, ikilinin hayranları arasında büyük bir merak ve heyecan yarattı.

Ancak Saraçoğlu ve Demir'in ilişkilerini gizli tutma sebepleri, bu konuda ne kadar ciddi olduklarına dair daha fazla soru işareti oluşturuyor. Şimdilik ikiliden konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil. Herkesin merakla beklediği sorunun yanıtı ise: Acaba Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gerçekten birlikte mi?

Haber Merkezi