Bu turşu ertesi güne hazır! Sırrı sadece 1 tatlı kaşığında! Kütür kütür Lahana Turşusu nasıl yapılır? Bu turşu ertesi güne hazır! Sırrı sadece 1 tatlı kaşığında! Kütür kütür Lahana Turşusu nasıl yapılır?

Kahvaltıda lezzetli bir değişiklik arayanlar için pişi, hem kolay hem de doyurucu bir seçenektir. İşte ev yapımı pişi yapmanın püf noktaları.

Sabahları daha keyifli hale getirecek, puf puf pişilerle kahvaltılarınızı şenlendirin. Bu basit ve pratik tarif, tüm aileyi mutlu edecek.

Türk mutfağının geleneksel tatlarından pişi, evde yapımı kolay ve oldukça lezzetli bir hamur işidir. Bu rehber, kusursuz pişiler yapmanız için size yol gösterecek.

MALZEMELER

Hamuru için;

Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı un

Kızartmak için;

Sıvı yağ

TARİF

Öncelikle hamuru için gerekli olan malzemeleri un ve kabartma tozu hariç bir kaba alıp çırpalım.
Daha sonra un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur yoğuralım.
Yoğurduğumuz hamuru 3 eşit parçaya bölelim ve ne ince ne de kalın olacak bir şekilde oklava yardımıyla açalım.
Kestiğimiz hamurları kızgın yağda kızartalım.

Pişi, tüm yaş grupları tarafından sevilen, kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti. Bu tarif ile evde, her zaman taze ve lezzetli pişiler yapabilirsiniz. Hem çocuklar hem de büyükler için harika bir seçenek olan pişi, çay saatlerinin de yıldızı olmaya aday. Deneyin ve bu eşsiz lezzetin keyfini çıkarın!