Sivasspor, Başakşehir maçına hazır Sivasspor, Başakşehir maçına hazır

UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam futbol heyecanı dorukta! Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise karşısında mücadele verirken, Beşiktaş Ajax ile karşı karşıya gelecek. Her iki maç da TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Fenerbahçe-Union SG maçı saat 19.45’te, Ajax-Beşiktaş maçı ise 22.00’de başlıyor.

Fenerbahçe - Union Saint Gilloise Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi kapsamında Union Saint Gilloise takımını ağırlıyor. Karşılaşma, 26 Eylül Perşembe günü saat 19.45’te Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Bu kritik mücadele, Fenerbahçe'nin Avrupa sahnesindeki performansı açısından büyük önem taşıyor.

Ajax - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax karşısına çıkıyor. Maç, 26 Eylül 2024 Perşembe günü Amsterdam’daki Johan Cruijff ArenA’da oynanacak. Karşılaşma Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak ve futbolseverler bu heyecanlı mücadeleyi TRT 1 canlı yayın ekranından takip edebilecek.

Maçları TRT 1 Canlı İzle

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi mücadelelerinin 3 sezon boyunca TRT 1 ekranlarından şifresiz yayınlanacağı duyuruldu. Bazı karşılaşmalar ise Tabii platformu üzerinden izlenebilecek. 26 Eylül'deki bu önemli maçları kaçırmamak için TRT 1'in canlı yayın akışını takip edebilir ve maçları kesintisiz izleyebilirsiniz.

Günün Yayın Akışı ve Canlı İzleme Linki