UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçında Ajax ile deplasmanda karşılaşacak. Hollanda futbolunun köklü ekiplerinden Ajax’ın başında, Türkiye'de daha önce görev yapmış olan Francesco Farioli yer alıyor. Beşiktaş, güçlü rakibi karşısında puan ya da puanlar almayı hedefliyor. Ajax ise geçmiş yıllardaki üst düzey başarı grafiğinden uzakta olsa da, zorlu bir rakip olmayı sürdürüyor.

Beşiktaş'ın Sezon Performansı

Beşiktaş, sezona Giovanni van Bronckhorst liderliğinde güçlü bir başlangıç yaptı. Süper Kupa’yı kazanan Kara Kartallar, Süper Lig'de geride kalan 6 haftada 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan katılan Beşiktaş, Lugano engelini 3-3 ve 5-1’lik skorlarla geçerek grup aşamasına kalmayı başardı.

Ajax - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Ajax - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat 22:00’de başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Karşılaşma, Hollanda'nın Amsterdam kentindeki Johan Cruyff Arena’da oynanacak. Mücadeleyi İngiliz hakem John Brooks yönetecek.

Ali Çamdalı: Zor bir maç bizi bekliyor" Ali Çamdalı: Zor bir maç bizi bekliyor"

Ajax - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Maçı canlı izle

Bu zorlu mücadeleyi canlı olarak izlemek için TRT 1 ekranlarına geçebilirsiniz. Maç saatinde TRT 1 üzerinden şifresiz ve canlı yayında Ajax - Beşiktaş mücadelesini takip edebilirsiniz.