Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde sahaya çıkmaya hazırlanıyor. İlk maçta temsilcimiz, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’ı konuk edecek. 36 takımlı lig formatında yer alan takımlar, 4 iç saha ve 4 deplasman maçı oynayacak. İlk 8 sırada yer alan takımlar doğrudan son 16 turuna yükselirken, 9-24. sırada yer alan ekipler play-off turu oynama hakkı elde edecek.

Geçmiş Karşılaşmalar

Geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi’nde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Union Saint-Gilloise, birbirlerine karşı birer galibiyet almıştı. Deplasmanda oynanan maçı Fenerbahçe 3-0 kazanırken, İstanbul’daki mücadeleyi Union Saint-Gilloise 1-0 kazanmıştı. Ancak turu geçen taraf temsilcimiz Fenerbahçe olmuştu.

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam, 19:45’te başlayacak. Karşılaşma, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Mücadele, İstanbul'daki Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve Fransız hakem Benoit Bastien düdük çalacak. Bastien’e yardımcı olarak Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu eşlik edecek.

Ünye Kadın Spor Kulübü, Amed Sportif Faaliyetler karşısında galibiyet hedefliyor Ünye Kadın Spor Kulübü, Amed Sportif Faaliyetler karşısında galibiyet hedefliyor

Canlı Yayın Bilgileri

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki bu önemli mücadelesini canlı izlemek için TRT 1 ekranlarını takip edebilirsiniz. Maç saatinde TRT 1 üzerinden şifresiz olarak bu heyecan dolu karşılaşmayı izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise Maçı canlı izle