Çat kapı gelen misafirlere ya da aniden gelen tatlı krizlerine hızlı ve lezzetli bir çözüm arıyorsanız, tava böreği tam size göre! Kolay yapımı ve nefis tadı ile bu börek, sofralarınıza tat katacak. İşte adım adım tava böreği tarifi.

Yeşillik ve peynirin muhteşem uyumu ile hazırlanan tava böreği, hem pratik hem de çok lezzetli. Evde kolayca yapabileceğiniz bu tarif ile kahvaltı ve çay saatlerinizi şenlendirebilirsiniz. İşte detaylı tava böreği tarifi.

Lezzetli ve pratik bir tava böreği tarifi arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu tava böreği tarifi ile sofralarınıza tat katabilirsiniz. İşte adım adım tava böreği tarifi.

KOLAY TAVA BÖREĞİ TARİFİ

MALZEMELER

Pastaneden hiçbir farkı yok! Evde Laz böreği nasıl yapılır? Ustasından Laz böreği tarifi Pastaneden hiçbir farkı yok! Evde Laz böreği nasıl yapılır? Ustasından Laz böreği tarifi

1 adet yufka
1 çay bardağı süt
1 çay bardağından az sıvı yağ
2 yumurta
Maydanoz, dereotu
Peynir

TARİF

Yufkaları küçük küçük doğrayıp üzerine sütü gezdirin.
O sırada 2 yumurta ve sıvı yağı aynı kaba alarak çırpın.
Diğer taraftan yeşillikleri doğramaya başlayın.
Son olarak sütle ıslattığınız yufkanın içine çırptığınız yumurtayı ve yeşillikleri ekleyin. Peyniri de atınca biraz karıştırıp tavaya alın.
İki tarafını da kızarana kadar pişirin.
Tok tutan tava böreğiniz servise hazır.

Tava böreği tarifi ile sofralarınıza lezzet katabilirsiniz. Kolay yapımı ve muhteşem lezzeti ile bu tarif, herkesin favorisi olacak. Afiyet olsun!