Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Taş Kağıt Makas, 9 Ekim Çarşamba günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak mı? Dizinin 18. bölümü bu akşam yayınlanacak mı sorusu dizi tutkunları tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Ekin Koç ve Ozan Güven’in başrollerini paylaştığı bu etkileyici yapım, sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İşte Taş Kağıt Makas dizisi ve Kanal D yayın akışı hakkında tüm detaylar...

Taş Kağıt Makas Bu Akşam Yayında mı?

Taş Kağıt Makas dizisi, 9 Ekim Çarşamba akşamı 18. bölümüyle saat 20:00'de Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı bu bölüm, izleyicilere yine unutulmaz anlar yaşatacak.

Taş Kağıt Makas Son Bölümde Neler Oldu?

17. bölümde, avukatlık mesleğinden uzaklaştırılan Umut, hayatının en karanlık dönemine adım atmıştı. Fecir’i yok etme kararı alan Umut, tüm kötü anılarının ağırlığı altında ezilerek geri dönüşü olmayan bir yola girdi. Fecir ise Umut’tan gelen tehlikenin farkında olmadan Marko ile yeni bir plan yapmaya koyuldu. Ancak Marko'nun kendi tuzağıyla yüzleşmeye hazırlanan Fecir, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı.
Öte yandan, Harun, oğlu Adem’in varlığını öğrendiğinde hayatını tamamen değiştirmeye karar verdi. Gelecek planlarını oğlu üzerine kurarken, Umut’tan bu büyük sırrı gizlemeye devam etti. Ancak Harun, hiç beklemediği kötü bir gerçekle karşılaştı.

Taş Kağıt Makas Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yayınlanan tanıtımda, Umut'un intikam arayışı ve Fecir'in içine düştüğü tuzaklar izleyicileri meraklandırıyor. Marko'nun, Fecir için hazırladığı sinsi planların açığa çıkıp çıkmayacağı ve Harun'un oğluyla ilgili sırları nasıl saklayacağı yeni bölümün merakla beklenen anları arasında. Heyecan dozu yüksek sahneler bu akşam ekranlara gelecek.

9 Ekim Kanal D Yayın Akışı

İşte 9 Ekim Çarşamba günü Kanal D yayın akışı:

07:00 Öyle Bir Geçer Zaman Ki
09:00 Neler Oluyor Hayatta?
11:15 Yaprak Dökümü
13:00 Gelinim Mutfakta
16:00 Ayazın Sonu Güneş
17:15 Bizi Birleştiren Hayat
18:30 Kanal D Ana Haber
20:00 Taş Kağıt Makas
00:15 Yalan
02:45 Güllerin Savaşı
04:45 Poyraz Karayel

Domuz eti iddiasıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf kimin? Domuz eti iddiasıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf kimin?

Bu akşam Taş Kağıt Makas dizisinin 18. bölümüyle Kanal D’de saat 20:00'de yayınlanacak. Kaçırmamak için ekran başında yerinizi alın!