Türkiye'nin ve dünyanın gündemini hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde aktaran ATV Haber, bu akşam Cem Öğretir’in ekranda olmaması ile dikkat çekti. Ünlü spikerin aniden yayında görünmemesi izleyiciler arasında merak uyandırdı. Peki, Cem Öğretir neden yok? Cem Öğretir ATV Haber’de neden ekranda yok? İşte detaylar...

Cem Öğretir’in Yayında Olmama Nedeni

Kuruluş Osman yeni sezon kadrosunda kimler var? Kuruluş Osman 6. sezonunda sürpriz oyuncular Kuruluş Osman yeni sezon kadrosunda kimler var? Kuruluş Osman 6. sezonunda sürpriz oyuncular

Bugün Esra Erol’da programına bağlanarak haberlerin ana başlıklarını izleyiciye ileten Cem Öğretir, beklenmedik bir şekilde burnu kanamaya başladı. Bu ani gelişmenin ardından Esra Erol, durumu fark ederek büyük bir panik yaşadı ve yayını hızlı bir şekilde kesip başka bir görüntüye geçti.

Sağlık Durumu Merak Ediliyor

Cem Öğretir, reklam arası sırasında yayından alındı ve kendisine ilk müdahale yapıldı. Reklam sonrası da Ana Haber Bülteni’ne geri dönmeyen Öğretir’in sağlık durumu hakkında ATV yetkililerinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İzleyiciler ise ünlü spikerin sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri merakla bekliyor.

Haberler Farklı Bir Spiker Tarafından Sunuldu

Cem Öğretir’in yaşadığı bu sağlık sorunu nedeniyle bu akşamki ATV Ana Haber Bülteni, farklı bir spiker tarafından sunuldu. İzleyiciler, Cem Öğretir’in en kısa sürede sağlığına kavuşup ekranlara dönmesini umut ediyor.