Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, son dönemde gündeme gelen ve tepki çeken fotoğraf çekimi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Geçmişte bir sergi için verdiği, elinde kasap bıçağı, kadın kafası ve kanlar içindeki pozları nedeniyle eleştirilen Kaygılaroğlu, özür diledi ve bu konuya ilişkin düşüncelerini dile getirdi. Peki, Uraz Kaygılaroğlu'nun bu açıklamaları neler içeriyor? İşte detaylar...

Uraz Kaygılaroğlu'ndan Tepki Çeken Fotoğraflar Hakkında Açıklama
Kaygılaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, tartışmalara neden olan fotoğraf çekimi nedeniyle Nevşin Mengü'nün YouTube yayınına katıldı ve özür diledi. Kaygılaroğlu, "Eğer bu olaylar, ben ve benim gibi üçüncü şahısların toplumdan men edilmesiyle bitecekse ben bunu seve seve kabul ederim, başka bir iş yaparım." ifadelerini kullandı.

Fotoğraf Çekimi ile İlgili Açıklaması
Kaygılaroğlu, serginin kendi sergisi olmadığını ve başka bir sanatçının projesinde yer aldığını belirterek, "Sergi benim değildi. Başka bir sanatçının sergisiydi, ben sadece bir işinde yer aldım. Nisan'ın 16'sında sergilenmişti ve o dönemki kız arkadaşımın ilk kişisel sergisiydi. Tepkilerin nereye varacağını, kadın cinayetlerine varacağını öngöremedim. Bir akıl tutulması yaşadım." şeklinde konuştu.

Leyla 5. bölüm tek parça full izle! NOW Leyla son bölüm izle Leyla 5. bölüm tek parça full izle! NOW Leyla son bölüm izle

Toplumun dinamiklerini ve yaralarını tetikleyebilecek bir durum olduğunu fark edemediği için büyük bir üzüntü duyduğunu belirten Kaygılaroğlu, özür dilemiş olmasına rağmen bu özrün de kabul görmediğini ifade etti. Ayşenur ve İkbal adlı kadınların aileleri ve tüm Türkiye için derin bir üzüntü duyduğunu dile getiren oyuncu, olayın öznelerinden biri haline gelmiş olmanın kendisini çok üzdüğünü belirtti.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Duygusal İfadeleri
Kaygılaroğlu, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: "Eğer bunların bitmesi ben ve benim gibi üçüncü şahısların toplumdan men edilmesi, bir daha göz önüne çıkmamasıyla mümkün olacaksa, ben bunu seve seve can-ı gönülden kabul ederim."