Ekranların sevilen dizisi Sandık Kokusu, yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak mı? 9 Ekim Çarşamba günü Show TV yayın akışı ve Sandık Kokusu dizisinin 30. bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı, dizi tutkunları tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ gibi usta oyuncuların yer aldığı Sandık Kokusu dizisi, sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Sandık Kokusu bu akşam var mı?

Sandık Kokusu Bu Akşam Yayında mı?

Show TV ekranlarında her Çarşamba saat 20:00'de yayınlanan Sandık Kokusu, bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin 30. bölümünde yaşanacak olaylar ve karakterlerin alacağı kararlar, izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Sandık Kokusu Son Bölümde Neler Oldu?

Sandık Kokusu'nun 29. bölümünde, Karsu'nun işten kovulmasının ardından şirkette işler aksarken, Karsu, Bora'nın abisinin anma töreni için hazırlıkları tamamlayarak Bora'yı şaşırtmıştı. Bora, Karsu'nun bu vefalı davranışından etkilenerek onu tekrar işe almak için bir yol bulmaya çalıştı. Diğer yandan, Bora'nın dikkatini çekmek isteyen Ayça, Bora'nın yemek yiyeceği restoranda rezervasyon yaptırarak dikkat çekmeyi başardı. Bu esnada, Gülnaz'ın İstanbul'da kalmasını istemeyen Nazlı ve Filiz arasında yeni planlar gündeme geldi. Can ise Karsu'ya boşanmak istediğini söyledi; ancak Karsu, Can'ın yeni sevgilisini ikna etmeye çalışırken karşısında Lale'yi görünce oyuna getirildiğini fark etti.

Sandık Kokusu Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, Hasan ve Filiz'in aşkı dolu dizgin devam ederken, Gülnaz'ın neşeli halleri izleyiciyi gülümsetecek gibi görünüyor. Bora'nın Ayça'ya beyaz gül göndermesi, Karsu'nun kafasını karıştırırken, "Biz bitti demeden bitmez" sözleri izleyicileri daha da meraklandırıyor. Yeni bölümde neler olacağını görmek için heyecanla bekliyoruz!

9 Ekim Show TV Yayın Akışı

İşte 9 Ekim Çarşamba günü Show TV yayın akışı:

Kuruluş Osman yeni sezon kadrosunda kimler var? Kuruluş Osman 6. sezonunda sürpriz oyuncular Kuruluş Osman yeni sezon kadrosunda kimler var? Kuruluş Osman 6. sezonunda sürpriz oyuncular

08:00 Bu Sabah
10:00 Siyah Kalp
12:30 Ezgi Sertel ile Gelin Evi
15:00 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
18:45 Show Ana Haber
20:00 Sandık Kokusu
00:15 Bahar
02:45 Siyah Kalp
05:00 Kızılcık Şerbeti

Bu akşam Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümüyle ekranlarda yer alacak. Saat 20:00'de Show TV'yi açmayı unutmayın ve bu heyecan dolu bölümü kaçırmayın!