San Sebastian Cheesecake tarifi ile sofralarınıza lezzet katın. Yumuşacık yapısı ve mükemmel lezzetiyle bu cheesecake, tatlı krizlerinize son verecek. İşte kolay ve pratik San Sebastian Cheesecake tarifi.

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz San Sebastian Cheesecake tarifi ile karşınızdayız. Yumuşacık yapısı ve enfes lezzetiyle bu cheesecake, aile sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. İşte adım adım tarifimiz.

Lezzetine doyum olmayan San Sebastian Cheesecake tarifi ile tatlı keyfinize renk katın. Yumuşacık yapısı ve mükemmel lezzetiyle bu cheesecake, herkesin favorisi olacak. İşte adım adım San Sebastian Cheesecake tarifi.

MALZEMELER

4 adet yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 paket vanilin
Peynirli kısmı için:
400 gram labne
550 gram sürülebilir beyaz peynir
4 yemek kaşığı (silme) un
2 kutu sıvı krema (400 ml)

TARİF

Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

İlk olarak fırını 200 derecede ısıtın. Yumurtaları şeker ve vanilinle birlikte 4-5 dakika köpük köpük olana dek çırpın. Bu aşamada şekerin erimesi önemli. Kıtırlığı kalmamalı.
Peynirlerin suyunu süzüp geniş bir kaseye alıp çırpın. Kremaları ekleyip çırpmaya devam edin. Un ve nişastayı ekleyip karıştırın. Pütürleri kalmasın. Yumurtalı karışımı aktarıp nazikçe havalandırarak karıştırın. Homojen bir kıvam elde edin.
26 cm’lik kelepçeli kalıba her yerini kapatacak şekilde 2 adet pişirme kağıdı yerleştirin ve cheesecake i aktarın. Fazla pütür kaldıysa süzgeçten geçirerek aktarın. Tezgaha iki kere vurun ve fırına yerleştirin.
İlk 10 dakika 250 derecede pişmeye bırakın. Kenarları kızarsın. Sonrasında 200 dereceye indirip 20-25 dakika pişirin. (Fırından fırına farklılık gösterebilir) Pişerken biraz kabaracaktır. Kızardığı zaman kapatın ve fırın kapağını aralayıp 20-30 dakika fırında bekletin. Orta kısmı hafif yumuşak olmalı.
Oda sıcaklığında soğutun ve en iyi sonuç için buzdolabında 1 gün dinlendirip servis yapın.

San Sebastian Cheesecake, sofralarınıza lezzet ve renk katacak pratik ve enfes bir tariftir. Yumuşacık yapısı ve mükemmel lezzetiyle bu cheesecake, tatlı krizlerinize son verecek. Oda sıcaklığında soğuttuktan sonra en iyi sonuç için buzdolabında bir gün dinlendirip servis yapın. Afiyet olsun!