Kahvaltınıza yeni bir soluk getirecek, puf puf bazlama tarifi ile tanışın! Yapımı oldukça kolay olan bu tarif, sıcacık ve yumuşacık yapısıyla herkesi kendine hayran bırakacak. Tavada pişen bazlamalar, kahvaltı sofralarınızın yeni gözdesi olacak.

Sıcacık ve yumuşacık bazlama ile kahvaltı sofralarınıza lezzet katın! Puf puf görüntüsü ve enfes tadıyla bu tarif, kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Tavada kolayca pişirebileceğiniz bazlama tarifini hemen deneyin.

Kahvaltıda fark yaratmak isteyenler için mükemmel bir öneri: Puf puf bazlama tarifi! Bu lezzetli ve kolay tarifle, kahvaltılarınızı şölene dönüştürebilirsiniz. Tavada pişen yumuşacık bazlamalar, sıcak sıcak servis edildiğinde herkesin favorisi olacak.

MALZEMELER

6 su bardağı un
1 paket instant maya
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı ılık su

Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı! Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı!

TARİF

Ilık su, maya, sıvı yağ ve yoğurdu bir kasede karıştırın.
Üzerine unun bir kısmını ilave edip tuzu da ekledikten sonra yoğurmaya başlayın. Ara ara un ilave ederek yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur elde edin.
Üzerini kapatıp 1 saat mayalandırın.
8 eşit beze hazırlayıp yuvarlayın ve unlanmış tezgahta tatlı tabağı büyüklüğünde açın.
Isınmış tavada kabarcıkların oluşmasına izin vererek bazlamaları arkalı önlü yaklaşık 3'er dakika pişirin.
Yumuşacık bazlamaları sıcak sıcak servis edin.

Bu nefis bazlama tarifiyle, kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacak yumuşacık ekmekler hazırlayabilirsiniz. Kolay yapımı ve muhteşem tadıyla sofralarınıza lezzet katacak bu tarifi mutlaka deneyin. Afiyet olsun!