Menemenin lezzeti neden bu kadar farklı? Kremalı tarifimizle menemeni yeniden keşfedin!

Menemenin sırrını keşfetmek ister misiniz? Kremalı menemen tarifimizle kahvaltılarınıza muhteşem bir lezzet katın!

Kremalı menemen tarifi: Menemenin tadını nasıl 10 kat artırabilirsiniz? İşte adım adım tarif ve detaylar.

Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

KREMALI MENEMEN İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

2 yemek kaşığı tereyağı
3 yumurta
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet küçük soğan
2 büyük domates
2 yemek kaşığı yemeklik krema
Tuz
Karabiber
Maydanoz (tercihe göre)

KREMALI MENEMEN NASIL YAPILIR?

1) Soğanı soyun ve yıkayın. Ardından küp küp doğrayın.

2) Bir tavada tereyağı ve zeytinyağını kızdırın.

 3) Kızan yağa soğanları ekleyin ve pembeleşene kadar kavurun.

4) Bu arada domatesleri rendeleyin.

5) Soğanlar pembeleştikten sonra rendelediğiniz domatesi tavaya ekleyin ve iyice kavurun.

6) Ardından kremayı ekleyin ve damak tadınıza göre tuz ile diğer baharatları ekleyin. Kısık ateşte biraz daha pişirin.

 7) Son olarak yumurtaları kırın. Arzu ettiğiniz düzeye gelene kadar pişirin.

8) İsterseniz üzerini maydanozla süsleyerek servis edin.

Şimdiden afiyet olsun...