Show TV'nin popüler dizisi Siyah Kalp, bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerle buluşuyor mu? 17 Ekim tarihinde Siyah Kalp dizisinin 6. bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. İzleyiciler, Siyah Kalp’in bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağını ve dizinin son bölümünde neler olduğunu öğrenmek istiyor. Peki, Siyah Kalp bu akşam var mı? İşte, Show TV yayın akışı ve Siyah Kalp ile ilgili detaylar...

Siyah Kalp Bu Akşam Var Mı?

TFF'de EURO 2024 skandalı büyüyor: 4.5 Milyon Euro nereye gitti? TFF'de EURO 2024 skandalı büyüyor: 4.5 Milyon Euro nereye gitti?

Evet, Siyah Kalp'in 6. bölümü bu akşam saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam edecek.

Siyah Kalp Son Bölümde Neler Oldu?

Son bölümde, Nihayet'i karşılarında gören Melek ve Nuh, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Sumru da olayları uzaktan izlemeye devam ederken, Sevilay ve Cihan için nikah hazırlıkları başlamıştı. Cihan, ailesini zor durumdan kurtarmak için çözüm aramaya devam ederken, babasının ısrarcı tavırlarıyla karşı karşıya kaldı. Sevilay, duygularıyla mücadele etmeye çalışırken, yeni dostlukların temelini atmaya başlamıştı. İkizlerin, karşılaştıkları zorluklara rağmen güçlü durmaya çalıştıkları görülmüş, ancak sevgisizlik, onları yeni hayal kırıklıklarına sürüklemişti.

17 Ekim Show TV Yayın Akışı

  • 08:00 Bu Sabah
  • 10:00 Siyah Kalp (Tekrar Bölüm)
  • 12:30 Ezgi Sertel ile Gelin Evi
  • 15:00 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
  • 18:45 Show Ana Haber
  • 20:00 Siyah Kalp (Yeni Bölüm)