Sivas'ta yaşanan hava koşulları ve deprem sonrası gelişmeler nedeniyle öğrenciler ve veliler, okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Sivas'ta meydana gelen 4,7 ve 4,1 büyüklüğündeki depremler sonrasında okulların durumu hakkında araştırmalar sürüyor. Peki, 18 Ekim 2024'te Sivas'ta okullar tatil mi? İşte Sivas Valiliği’nden yapılan açıklama ve detaylar...

TFF'de EURO 2024 skandalı büyüyor: 4.5 Milyon Euro nereye gitti? TFF'de EURO 2024 skandalı büyüyor: 4.5 Milyon Euro nereye gitti?

Sivas'ta Okullar Tatil Mi?

Sivas’ta 17 Ekim tarihinde yaşanan depremler nedeniyle eğitime ara verildiği bildirildi. Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 4,7 ve 4,1 büyüklüğündeki depremler sonrasında 17 Ekim 2024 Perşembe günü il merkezindeki okullarda eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

18 Ekim Sivas'ta Okullar Tatil Olacak Mı?

Sivas Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre, okulların sadece 17 Ekim günü tatil edildiği ifade edildi. 18 Ekim'de okulların durumu hakkında henüz yeni bir bilgi verilmedi. Deprem sonrası gelişmelere göre valilikten ek açıklamalar yapılması bekleniyor.