Sokağın en popüler lezzeti simidi, evde milföy hamuruyla taçlandırarak denediniz mi?

Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

MİLFÖYDEN SİMİT TARİFİ

MALZEMELER

2 milföy hamuru (4 simite eşittir)
Rendelenmiş kaşar peynir
Yarım çay bardağı pekmez
1 bardak su
Susam

HAZIRLANIŞI

1. Oda sıcaklığındaki milföy hamurlarını boyuna olacak şekilde ortadan ikiye kesin.
2. Arasına kaşar peynirini ince ince yerleştirip simit şeklini verin.
3. 1 bardak suyla yarım çay bardağı pekmezi karıştırın. Simitleri önce pekmeze, sonra susama bulayarak tepsiye yerleştirin.
4. 180 derece önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Simitleriniz hazır.

Afiyet olsun!