Çilekli milkshake, özellikle sıcak havalarda vazgeçilmez bir serinletici. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu içecek, hem büyüklerin hem de çocukların favorisi. İşte adım adım çilekli milkshake yapımı...

Bu yaz çilekli milkshake ile serinleyin! Sadece çilek, vanilya, tereyağı ve süt ile hazırlayabileceğiniz bu nefis içecek, sıcak günlerin kurtarıcısı olacak. Tarifimizle çilekli milkshake yapmak çok kolay.

Çileklerin taze ve ferahlatıcı lezzeti ile hazırlanan çilekli milkshake, yaz aylarının olmazsa olmaz içeceklerinden biri. İster öğle arasında ister akşam serinliğinde, bu lezzetli milkshake ile gününüzü tatlandırabilirsiniz.

ÇİLEKLİ MİLKSHAKE TARİFİ

· 20 adet çilek (yıkanmış ve ayıklanmış olmalı).

Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

· 2,5 yemek kaşığı toz şeker.

· 2 su bardağı soğuk süt.

· 5 top vanilyalı dondurma.

HAZIRLANIŞI

· Çilekler blendera alınır.

· Sonra üstüne vanilyalı dondurma eklenir.

· Ardından üstüne süt ilave edilir.

· Devamında blender çalıştırılır.

· Sonra tüm malzemelerin homojen bir hale gelmesi sağlanır.

· Devamında hazırlanan çilekli milkshake tarifi bardaklara koyulur ve afiyetle tüketilebilir.

İşte lezzetli ve serinletici çilekli milkshake tarifimiz! Bu kolay ve hızlı tarif ile yaz günlerinde serinlemenin tadını çıkarın. Çilekli milkshake, hem sağlıklı hem de lezzetli bir alternatif sunuyor. Deneyin ve bu benzersiz lezzeti sevdiklerinizle paylaşın. Yaz aylarında serinlemenin ve lezzetin keyfini çilekli milkshake ile çıkarın. Afiyet olsun!