Sağlıklı yaşam tarzınıza uygun, lezzetli ve kolay bir atıştırmalık arıyorsanız doğru yerdesiniz! Şekersiz ve pişmeyen bu kurabiye tarifi, tatlı krizlerinizi doğal yollarla geçiştirecek.

Kahve saatlerinizi daha sağlıklı ve lezzetli hale getirmek ister misiniz? İşte hurma ve kakaonun muhteşem uyumuyla hazırlanan, pişmeyen sağlıklı kurabiye tarifimiz!

Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak

Hem sağlıklı hem de ağzınıza layık bir atıştırmalık arayışındaysanız, şekersiz ve pişmeyen bu kurabiye tam size göre! Badem, hurma ve kakao ile dolu bu tarif, tatlı krizlerinizi lezzetli bir şekilde çözecek.

Pişmeyen Sağlıklı Şekersiz Kurabiye Tarifi

Malzemeler

1 su bardağı çiğ badem

2,5 su bardağı hurma

4 çorba kaşığı kakao

2,5 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı

3 çorba kaşığı badem kreması

Pişmeyen Şekersiz, Pratik Kurabiye Tarifinin Püf Noktası

Birkaç gün boyunca tüketecekseniz sağlıklı topları buzdolabında muhafaza ediniz. Badem kreması yerine yer fıstığı ezmesi veya pekmez, bal da kullanabilirsiniz.

Pişmeyen Şekersiz Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

Öncelikle çiğ bademleri yahut cevizleri rondodan geçirin veya kendiniz ezin.

Üzerine çekirdeklerini  temizlediğiniz hurmaları, kakaoyu, Hindistan cevizi yağını ve badem kremasını ilave edip top şeklinde yuvarlanacak bir hamur haline gelene kadar tekrar rondoya alın.

Hazırladığınız kulak memesi kıvamındaki hamurdan ceviz büyüklüğünde lezzetli toplar yapın.

Hazırladığınız pişmeyen kurabiyeleri 1 gece veya 1 saat buzlukta bekletin. İş yerinize, okula götürebilir gelen misafirlerinize pratikçe sağlıklı düşük kalorili topları gönül rahatlığıyla ikram edebilirsiniz.

Sağlıklı ve lezzetli bu kurabiye tarifi ile tatlı krizlerinizi rahatlıkla geçiştirebilirsiniz. Hem kolay hem de doyurucu bu tarifi deneyin ve sağlıklı atıştırmalıkların keyfini çıkarın!