MasterChef Lahmacun tarifi: Çıtır çıtır Lahmacun nasıl yapılır? MasterChef Lahmacun tarifi: Çıtır çıtır Lahmacun nasıl yapılır?

Osmanlı saray mutfağından günümüze kadar gelen kabak mücver, hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenektir. Bu tarif, taze kabak ve baharatların mükemmel uyumuyla hazırlanır.

Kabak mücver, Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biridir. Geleneksel malzemelerle hazırlanan bu yemek, her yönüyle doyurucu ve besleyicidir.

Tarih boyunca Türk mutfağında özel bir yere sahip olan kabak mücver, geleneksel lezzetleri modern mutfaklara taşıyor. Bu tarif, kabak ve çeşitli sebzelerin harmanlanmasıyla hazırlanır ve her öğünde beğeni toplar.

MALZEMELER

3 kabak
2 çırpılmış yumurta
1 havuç
1 çay bardağı un
6 taze soğan
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

TARİF

Kabakları rendeleyin ve sıkarak suyunu süzün.
Geniş bir kaba aldığınız kabakların üzerine diğer malzemeleri ekleyin ve karıştırın.
Kızgın yağda birer kaşık karışımdan alarak kızartın.