Bayat ekmekleri değerlendirmenin en lezzetli yolu: Yumurtalı ekmek! Bu pratik ve lezzetli tarif, kahvaltılarınızı renklendirecek ve herkesin beğenisini kazanacak.

Kahvaltıda yeni bir lezzet arayışı içinde misiniz? Yumurtalı ekmek, hem tuzlu hem tatlı yiyeceklere yakışan mükemmel bir seçenek. İşte size kolayca yapabileceğiniz enfes bir tarif.

Yumurtalı ekmekle kahvaltı sofralarınıza yeni bir soluk getirin. Bu basit ama lezzet dolu tarif, tüm aileyi memnun edecek ve sabahları daha keyifli bir hale dönüştürecek.

MALZEMELER

3 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
1/2 çay kaşığı kekik
1/2 çay kaşığı pul biber
1 adet bayat ekmek (dilimlenmiş)

Kızartmak için:

Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı! Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı!

1 su bardağı sıvı yağ

TARİF

Bir kasenin içinde yumurta, tuz, karabiber, kekik ve pul biberi homojen bir kıvama gelene kadar çırpın.
Dilimlenmiş bayat ekmekleri yumurtalı karışımın içerisine batırın.
Tavada yağı kızdırın ve harcı içine çekmiş ekmek dilimlerini arkalı önlü altın sarısı kıvamına gelene kadar kızartın.
Sıcak olarak servis edin.

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz yumurtalı ekmek tarifi ile kahvaltılarınız artık daha lezzetli ve keyifli olacak. Bu basit ve ekonomik tarif, sabahları renklendirecek ve tüm aile için mükemmel bir seçim olacak. Şimdi deneyin ve bu eşsiz lezzetin tadını çıkarın. Afiyet olsun!