Pandispanya, pastaların vazgeçilmez tabanıdır ve doğru yapıldığında pastanın lezzetini katlar. Yumuşacık ve hafif bir pandispanya yapmak için ihtiyacınız olan her şey bu tarifte. Hazır mısınız bu basit ve lezzetli pandispanya tarifi ile pastalarınıza yeni bir boyut kazandırmaya?

Pandispanya yapmak zor gibi görünebilir ama doğru tarif ile herkes bir pasta ustası olabilir. Bu adım adım pandispanya tarifi ile mükemmel bir pasta tabanı hazırlayın. Malzemelerinizi hazırlayın ve bu lezzetli maceraya başlayın.

Her pasta severin bilmesi gereken bu pandispanya tarifi ile evde pasta yapımında usta olun. Hem pratik hem de lezzetli olan bu tarif, pandispanya yapmanın tüm inceliklerini sizlerle paylaşıyor. Başarılı bir pandispanya için gerekenler bu yazıda.

Malzemeler

6 adet yumurta
7 yemek kaşığı un
7 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı kabartma tozu

Hazırlanışı

Yumurta akları ile toz şekeri iyice çırpın. Yumurta sarılarını tek tek ekleyin. Un ve kabartma tozunu harmanlayıp eleyerek karışıma ilave edin.

Mezelerin prensi: 5 dakikada Haydari nasıl yapılır? Mezelerin prensi: 5 dakikada Haydari nasıl yapılır?

Hamuru yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarın. 185 derece fırında pişirin.

Fırından çıkardığınız kekin kağıtlı kısmı yukarıda kalacak şekilde temiz bir mutfak bezine ters çevirin ve rulo yaparak soğumaya bırakın.

Bu pandispanya tarifi ile pasta yapmanın temellerini öğrenmiş olacaksınız. Pratik ipuçları ve kolay adımlarla, pandispanya yapmak artık sizin için çocuk oyuncağı olacak. Evde aileniz ve sevdiklerinizle paylaşacağınız pastalar, bu mükemmel pandispanya ile daha da lezzetli hale gelecek. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun, pandispanyanız pastalarınızın lezzetini katlasın!

Editör: Haber Merkezi