ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde merak edilen sorulardan biri de "Hangi film 'En İyi Film', 'En İyi Yönetmen', 'En İyi Erkek Oyuncu', 'En İyi Kadın Oyuncu' ve 'En İyi Senaryo' Oscar ödüllerini kazanmıştır?" oldu. Peki, bu sorunun doğru cevabı nedir?

Soru: Hangi Film Beş Büyük Oscar Kategorisini Kazanmıştır?
Oscar tarihine damga vurmuş filmlerden biri olan Kuzuların Sessizliği, hem En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu hem de En İyi Senaryo ödüllerini kazanarak tarihe geçmiş bir yapımdır. Bu başarıyı elde eden nadir filmlerden biri olan Kuzuların Sessizliği, 1991 yılında vizyona girmiştir ve Jonathan Demme tarafından yönetilmiştir.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan bu sorunun doğru cevabı şu şekildedir:

Soru: Hangisi "En İyi Film", "En İyi Yönetmen", "En İyi Erkek Oyuncu", "En İyi Kadın Oyuncu", "En İyi Senaryo" Oscar ödüllerini kazanmış bir filmdir?

A) Titanik
B) Kuzuların Sessizliği
C) Baba
D) Leon: Sevginin Gücü

Mahsun Karaca (Röportaj Adam) kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi Mahsun Karaca (Röportaj Adam) kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi

Cevap: B) Kuzuların Sessizliği