Star TV ekranlarının sevilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, yeni sezonuyla ekranlara dönüyor. Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı program, yeni oyuncu kadrosu ve birbirinden eğlenceli skeçleriyle izleyicileri güldürmeye hazırlanıyor. Peki, Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezon kadrosunda kimler var? Mahsun Karaca katıldı mı? İşte detaylar...

İbrahim Kaboğlu kimdir? İstanbul Barosu'nun yeni başkanı kaç yaşında, nereli? İbrahim Kaboğlu kimdir? İstanbul Barosu'nun yeni başkanı kaç yaşında, nereli?

Çok Güzel Hareketler 2 Yeni Sezon Kadrosunda Kimler Var?

Program, 5. sezonuna yeni katılan oyuncularla bomba gibi bir başlangıç yapıyor. Bu sezon ekibe katılan isimler arasında sosyal medyada Röportaj Adam adıyla tanınan Mahsun Karaca, Buse Sinem İren, Buse Kara ve Kıvanç Talu (Var Böyle Tipler) yer alıyor. Kadroya dahil olan bu yeni isimler, programın eğlence dozunu daha da artırıyor.

Sunucu ve Yönetmen Kadrosu

Programın sunuculuğunu her zaman olduğu gibi Eser Yenenler üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Çağdaş Helvacı yer alıyor. Bu güçlü kadro, sezon boyunca izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmaya devam edecek.

Kadrodaki Diğer Oyuncular

Yeni sezonda izleyicileri güldürecek diğer oyuncular ise şu şekilde:

Hilmi Deler
Atakan Çelik
Ayşegül Yılmaz
Batuhan Soyaslan
Cemile Canyurt
Ezgi Özyürekoğlu Saka
Fatma Tezcan
Metin Pıhlıs
Safa Sarı
Arif Güloğlu
Ebru Yücel
Cenan Adıgüzel
Emin Oğuz Çelebi
Emre Aslan
Hacı Ahmet Ak
Ömer Faruk Çavuş
Selen Esen Çelebi
Tuğba Yılmaz
Yeşim Dursun
Yasin Çam