"Hayat Devam Ediyor" dizisiyle ünlenen Meltem Miraloğlu, 2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenerek ABD’ye yerleşmişti. Ancak son günlerde yayınladığı video ile tüm dikkatleri yeniden üzerine çekti. ABD’de rehin tutulduğunu iddia eden Miraloğlu, kimliklerinin çalındığını ve Türkiye’ye dönmesinin engellendiğini söyledi. İşte detaylar…

Meltem Miraloğlu Kimdir? Kaç Yaşında?
13 Ocak 1987 doğumlu olan Meltem Miraloğlu, Diyarbakır kökenli bir Türk oyuncudur. Mujdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olan Miraloğlu, Mahsun Kırmızıgül tarafından keşfedilmiş ve 2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisindeki "Çocuk Gelin" rolüyle büyük bir çıkış yapmıştır. Bu rolüyle 2012 yılında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanarak kariyerinde önemli bir başarı elde etmiştir.

Kim Milyoner Olmak İster: Marcus Aurelius’un Oğlu ve Halefi Olan Roma İmparatoru Kimdir? | İşte Cevap Kim Milyoner Olmak İster: Marcus Aurelius’un Oğlu ve Halefi Olan Roma İmparatoru Kimdir? | İşte Cevap

Meltem Miraloğlu’nun Eşi Kim?
Meltem Miraloğlu, 2019 yılında Amerikalı Patrick Grady ile evlenerek dikkatleri üzerine çekmişti. Aralarındaki 48 yaş farkıyla gündem olan çift, ABD’ye yerleşmiştir. Ancak Miraloğlu'nun son açıklamaları, evliliği hakkında yeni soru işaretleri oluşturdu.

Meltem Miraloğlu’nun Son Açıklamaları: Kimliği Çalındı, Rehin Tutulduğunu İddia Etti
Meltem Miraloğlu, yayınladığı videoda ABD’de zor bir süreç yaşadığını belirtti. Kimliklerinin çalındığını ve Amerika'da rehin tutulduğunu iddia eden oyuncu, Türkiye’ye dönemediğini ifade etti. Bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ayrıca Miraloğlu, ABD Göçmenlik Mahkemesi ve İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurmayı planladığını belirterek acilen avukat talebinde bulundu.

Meltem Miraloğlu’nun Kariyeri
Hayat Devam Ediyor dizisi dışında Adını Kalbime Yazdım gibi projelerde de rol alan Meltem Miraloğlu, başarılı kariyeri ile Türkiye dışında da tanınmıştır. 13 ülkede milyonlarca hayrana ulaşan oyuncu, ABD vatandaşlığı alarak özgürlüğüne kavuşmak istediğini de vurguladı.