ATV ekranlarında izleyiciyi büyülemeye devam eden Bir Gece Masalı, 7. bölümüyle yine nefes kesti. Cabir’in nikah baskısına Ezra’nın köşke gelişi eklenince Asaf dede beyin kanaması geçiriyor. Mahir ve Canfeza bu büyük olayla başa çıkmaya çalışırken, Mahir imkânsız gibi görünen aşkları için her şeyi göze almaya hazır. 

Bir Gece Masalı 7. Bölüm İzle Ekranı: Tek Parça, Full HD, Kesintisiz

Her hafta Salı akşamları milyonları ekran başına kilitleyen Bir Gece Masalı dizisinin 7. bölümü, yine heyecan dolu anlarla izleyiciyi ekrana çekti. Bu hafta Canfeza, aşkının imkansız olduğuna inandığı sırada, Mahir ona bu aşkın imkansız olmadığını göstermek için harekete geçiyor. Dedesinin desteğini arkasına alan Mahir, Canfeza ile evlenebilmek için karşılarına çıkan tüm engelleri aşma sözü veriyor.

Bahar 20. Bölüm Full HD İzle! Rengin Bahar’ın evine el koydu, herkes nefesini tuttu Bahar 20. Bölüm Full HD İzle! Rengin Bahar’ın evine el koydu, herkes nefesini tuttu

Bir Gece Masalı 7. Bölüm Konusu: Asaf Dedenin Hastalığı Büyük Bir Dönüm Noktası Oluyor

Bir Gece Masalı dizisinin bu haftaki bölümünde, Cabir'in nikah baskısıyla birlikte köşke gelen Ezra'nın yarattığı gerilim Asaf dedenin beyin kanaması geçirmesine neden olur. Bu talihsiz olay Mahir ve Canfeza'nın ilişkisi için bir dönüm noktası olacaktır. Canfeza, köşke bir daha asla dönmeyeceğine inansa da Mahir, ona imkansız olmadıklarını göstermek için kararlılıkla adım atar.

Bir Gece Masalı Son Bölüm Full HD İzle

Mahir ile Canfeza'nın Pamukkale'nin büyülü atmosferinde başlayan ve İstanbul’da Asaf Bey konağına uzanan masalsı aşkları, izleyiciyi her hafta sürükleyici bir hikaye ile buluşturuyor. 15 Ekim 2024 tarihli 7. bölümünü kaçıranlar için, diziyi full HD ve kesintisiz izlemek için ATV'nin resmi platformuna göz atabilirsiniz.