Yemek

MasterChef'ten sofralarınıza: Kokusuz Hamsi Buğulama Tarifi

MasterChef Türkiye'nin 172. bölümünde yarışmacılar tarafından hazırlanan ve izleyicilerin merak ettiği hamsi buğulama tarifi, mutfak sanatlarına yeni bir soluk getiriyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun sunduğu bu özel tarif, hamsi severler için ideal bir seçenek sunuyor.

Abone Ol

Geleneksel lezzetlerin modern mutfaklara uyarlandığı MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacılar, kokusuz ve lezzetli bir hamsi buğulama tarifi ile becerilerini sergilediler. Bu özel tarif, evde kolayca hazırlanabilir ve herkesin beğenisini toplayabilir....

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }