MasterChef İbrahim Cingözler, bu yıl MasterChef All Star kadrosuna girebilmek için ter döküyor. İlk turda Jambalaya yemeği ile başarıya ulaşan İbrahim, ikinci tura kalmayı başardı. Ancak ikinci turda yaşananlar, herkesi şaşırttı.

iOS 18 ne zaman geliyor? Hangi iPhone modelleri güncelleme alacak? iOS 18 ne zaman geliyor? Hangi iPhone modelleri güncelleme alacak?

Yarışmacılardan yaratıcı tabaklar bekleyen şefler, bir hatası nedeniyle MasterChef İbrahim'in tabağını değerlendirmeye almadı. İbrahim'in izinsiz şekilde tabağından tadım yapması, ortalığı karıştırdı. Bu hareketine oldukça sinirlenen Mehmet Şef, İbrahim'e sert bir çıkışta bulundu.

Bu olayın ardından MasterChef All Star, sosyal medyada en çok konuşulan konular listesinde yer almayı başardı. İzleyiciler, "Abarttın ama şef", "Hem adamın tabağıını kabul etme hem de yemesine izin verme" ve "Afiyet olsun İbrahim" gibi yorumlarla programı gündem yaptı.

MasterChef All Star, hem lezzetli yemeklerin ortaya çıktığı hem de tansiyonun hiç düşmediği bölümleriyle her hafta izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Şeflerin ve yarışmacıların birbirleriyle olan çekişmeleri, programın heyecanını daha da artırıyor.