Öncelikle Bodrum'da tatil yapan ve daha sonra Yunanistan'a geçen Deniz, doğanın ortasında yüzme anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Şelale önünde çektiği bu doğa ile iç içe olan fotoğrafları takipçilerinden tam not aldı.

Altında yeni rekor! Fed'in faiz kararı altını zirveye taşıdı Altında yeni rekor! Fed'in faiz kararı altını zirveye taşıdı

29 yaşındaki güzel oyuncunun bu paylaşımına beğeni yağdı. Pınar Deniz'in bu keyifli anlarını gören takipçileri, 'Çok güzelsin ama', 'Su gibisin', 'Harika görünüyorsun' gibi yorumlarla beğenilerini ifade ettiler.

Pınar Deniz, 1993 yılında Adana'da doğdu ve Mardinli bir aileden geliyor. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Deniz, oyunculuk eğitimi alırken aynı zamanda dans dersleri de aldı.

Oyunculuk kariyerine Sil Baştan dizisindeki Evrim karakteriyle başlayan Deniz, daha sonra Vatanım Sensin'deki Yıldız karakteri ve Netflix'in popüler dizisi Aşk 101'deki Burcu karakteri ile büyük beğeni topladı. Şimdilerde Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran ünlü oyuncu, performansıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor.

Tatilinden paylaştığı bu yeni karelerle hayranlarının kalbini bir kez daha fetheden Pınar Deniz'in yeni projelerini ve paylaşımlarını bekleyen takipçileri, merakla ne yapacağını bekliyor.