MasterChef’te 18 Eylül Çarşamba günü dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Makarna konseptli dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım olurken, bireysel dokunulmazlık Zübeyde’nin oldu. Eleme potasına giren isimler ise Yudum ve Beyza olarak belirlendi.

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı Takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Bu etapta şefler yarışmacılardan hamsi kuşu yapmalarını istedi. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda öne çıkan isimler Zübeyde, Bera ve Hakan oldu. Hamsi kuşunu en iyi yapan yarışmacı ise Zübeyde oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazandı.

MasterChef Eleme Adayları Kimler Oldu?

3. Eleme Adayı: Yudum

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Zübeyde, eleme potasına göndermek üzere Yudum'u seçti. Böylece Yudum, haftanın 3. eleme adayı oldu.

4. Eleme Adayı: Beyza

Takım içinde yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan yarışmacı Beyza oldu ve haftanın 4. eleme adayı olarak potaya girdi.

Gündoğdu: “Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek, tek birer onur abidemizdir” Gündoğdu: “Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek, tek birer onur abidemizdir”

1. Eleme Adayı: Şirin

17 Eylül Salı günü oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan Alper, eleme potasına Şirin'i gönderdi. Böylece Şirin, haftanın ilk eleme adayı oldu.

2. Eleme Adayı: Kerem

Aynı gün, Mavi Takım kendi arasında bir oylama yaptı ve en çok oyu alan Kerem, haftanın 2. eleme adayı olarak belirlendi.