19 Eylül'de ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar ve son bölüm özeti; işte canlı yayın izleme bilgileri ve daha fazlası.

Müge Anlı Canlı Yayın Nasıl İzlenir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hafta içi her gün 10:00 ile 12:45 saatleri arasında ATV ekranlarında canlı olarak izleyebilirsiniz. Müge Anlı’yı canlı izlemek için ATV’nin çeşitli platformlarını kullanabilirsiniz:

ATV Resmi Web Sitesi: ATV resmi internet sitesine girerek canlı yayını HD kalitesinde kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.
ATV Mobil Uygulaması: Mobil cihazlarınıza ATV uygulamasını indirerek canlı yayını kolayca takip edebilirsiniz.
Smart TV ve Uydu Yayını: Televizyonunuz üzerinden ATV’yi canlı izlemek için uydu frekans bilgilerini kullanabilirsiniz.

ATV Frekans Bilgileri

ATV’yi uydu üzerinden izlemek isteyenler için güncel frekans bilgileri şu şekildedir:

Frekans: 12053 MHz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girerek, ATV’yi HD kalitesinde izleyebilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölümde Neler Oldu?

24 Yaşındaki Aybeniz Top ve Oğlu Nerede?

Aybeniz Top ve 3 yaşındaki oğlu, 14 Eylül Cumartesi günü İstanbul Esenyurt’tan kayboldu. Sevgilisi Hasan Fırtına, Müge Anlı canlı yayınına katılarak Aybeniz’i aradığını ifade etti. Ancak kısa süre içinde Aybeniz Top bulundu. Aybeniz, Hasan’dan kaçtığını ve Hasan’ın kendisini bayıltana kadar dövdüğünü, aralarında herhangi bir imam nikahı olmadığını açıkladı. Hasan ise Aybeniz’in zorla tutulduğunu ve tehdit edildiğini iddia etti.

18 Yıldır Kayıp Olan Hatice Musaoğlu'na Ne Oldu?

Hatice Musaoğlu, 18 yıl önce Kastamonu’nun Gümütler köyünde kayıplara karıştı. 50 yaşında ve 4 çocuk annesi olan Hatice Hanım’ın kaybından ailesi büyük şüphe duymaya devam ediyor. Kızları, annelerinin öldürülmüş olabileceğinden şüpheleniyor ve kayıptan ağabeylerini sorumlu tutuyorlar.

ATV Canlı İzle Linki

Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi? Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi?

Müge Anlı canlı yayınına ATV’nin resmi sitesinden ulaşarak kesintisiz ve HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Hafta içi her gün ATV ekranlarında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, gizemli kayıpları ve çözülmeyi bekleyen suç dosyalarıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.