Siyah Kalp dizisi, sırlarla dolu bir aile dramını merkezine alan bir hikayeyi izleyicilerle buluşturuyor. Dizinin ana karakteri Sumru (Ece Uslu), genç yaşta ikizlerini terk ederek varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Ancak yıllar sonra, terk ettiği çocukları Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenir ve Kapadokya’ya gelirler.

Geldikleri ihtişamlı konağa adapte olmaya çalışan Nuh ve Melek, burada hayatlarını etkileyecek kişiliklerle karşılaşır. Nuh, Samet’in yeğeni Sevilay (Leyla Tanlar) ile yollarını kesiştirirken, Melek ise Samet’in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile karşılaşır. Sumru, çocuklarını kendisinden ve ailesinden uzak tutmaya çalışsa da, ikizler Samet'in ailesine ve Sevilay ile Cihan’ın kalbine sızmayı başarır. Dizi, bu dört karakterin arasındaki ilişkileri ve sırları keşfederken izleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Siyah Kalp Gerçek Hikaye mi?

Siyah Kalp dizisi, gerçek bir hikayeye dayanmamaktadır. Dizi, senarist Yıldız Tunç tarafından yazılmış bir kurgu hikayesidir. Dram ve gerilim ögeleriyle zenginleştirilmiş olan bu hikaye, izleyicilerde büyük merak uyandırmıştır.

Siyah Kalp Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. İşte, Siyah Kalp dizisinin önemli oyuncuları ve karakterleri:

Ece Uslu – Sumru
Burak Sergen – Samet
Aras Aydın – Nuh
Hafsanur Sancaktutan – Melek
Leyla Tanlar – Sevilay
Burak Tozkoparan – Cihan
Işıl Yücesoy – Nihayet
Esra Dermancıoğlu – Hikmet
İlker Aksum – Tahsin
Bülent Polat – Bünyamin
Genco Özak – Esat
Ayşe Tunaboylu – Enise
Gözde Çığacı – Canan
Ferda Işıl – Sakine
Derin İnce – Harika
Deniz Karabaş – Esma

Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?

Siyah Kalp Dizisi Nerede Çekiliyor?

Siyah Kalp dizisinin çekimleri, Türkiye'nin turistik bölgelerinden biri olan Kapadokya’da gerçekleştiriliyor. Kapadokya'nın büyüleyici manzaraları ve tarihi dokusu, diziye ayrı bir atmosfer katıyor.