Apple’ın merakla beklenen iOS 18 güncellemesi çok yakında kullanıcılarla buluşacak! 16 Eylül'de yayınlanacak olan bu güncelleme ile iPhone kullanıcıları, yeni ve geliştirilmiş özelliklerle donatılmış bir deneyim yaşayacak. Peki, hangi iPhone modelleri bu güncellemeyi alacak ve iOS 18 ne gibi yenilikler sunacak?

Leyla 2. Bölüm izle! Leyla dizisi full tek parça izle Leyla 2. Bölüm izle! Leyla dizisi full tek parça izle

iOS 18 Güncellemesi Ne Zaman Çıkacak? iOS 18 Alacak iPhone Modelleri ve Yeni Özellikler

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz günlerde düzenlediği “Işıltı Zamanı” etkinliğinde iOS 18 güncellemesini tanıttı. Güncellemeyle birlikte iPhone kullanıcıları, birçok yeni özelliğe kavuşacak. iOS 18, 16 Eylül Pazartesi günü tüm kullanıcılar için indirilebilir olacak. Hangi modellerin güncelleme alacağına dair tüm bilgiler haberimizde.

iOS 18 Ne Zaman Çıkacak?

Merakla beklenen iOS 18 güncellemesi, 16 Eylül Pazartesi günü tüm kullanıcılar için tam sürüm olarak yayınlanacak. Türkiye’de ise güncelleme saat 20.00’dan sonra kullanıma sunulacak.

iOS 18 ile Gelecek Yeni Özellikler

iOS 18, kullanıcı deneyimini geliştirecek birçok yeni özellikle geliyor. İşte iOS 18’in sunduğu bazı dikkat çekici özellikler:

Uygulama Simgeleri İçin Yeni Görünüm

iOS 18 ile uygulama simgeleri ve araç takımları, Koyu Mod ile daha şık bir görünüme kavuşuyor. Kullanıcılar, istedikleri bir renk tonunu tüm simgelere uygulayabilecek ya da iOS’in önerdiği duvar kağıdı renklerine uyumlu seçenekler arasından tercih yapabilecek. Ayrıca uygulamaların ve araç takımlarının daha büyük görünmesini de sağlayabileceksiniz.

Yazma, Odak ve İletişim

Yeni Yazma Araçları ile dil becerileri daha da geliştirildi. iOS 18, metin oluşturma, uzun metinleri özetleme ve bildirimleri önceliklendirme gibi konularda kullanıcılara yardımcı olacak.

Denetimler Galerisi

Yeni Denetimler Galerisi özelliğiyle, favori uygulamalarınızdan ekleyebileceğiniz yeni denetimlerle, tüm seçeneklerinizi tek bir yerde görüntüleyebileceksiniz.

Öne Çıkanlar Özelliği

Safari, bir web sayfasındaki önemli bilgileri otomatik olarak algılayıp, bu bilgileri kullanıcıya öne çıkararak gösteriyor. Öne Çıkanlar özelliği, kişiler, müzik, filmler ve TV programları hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlayacak yararlı bağlantılar sunuyor.

iOS 18 Güncellemesi Alacak iPhone Modelleri

iOS 18 güncellemesini alacak iPhone modelleri belli oldu. Güncellemeyi alacak cihazlar şu şekilde:

iPhone 16
iPhone 16 Plus
iPhone 16 Pro
iPhone 16 Pro Max
iPhone 15
iPhone 15 Plus
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Pro Max
iPhone 14
iPhone 14 Plus
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone SE (3. nesil)
iPhone SE (2. nesil)

iOS 18, Apple'ın yenilikçi ve kullanıcı dostu teknolojileriyle birlikte geliyor. 16 Eylül 2024’te yayınlanacak güncelleme, yeni özellikleri ve geliştirilmiş performansıyla iPhone kullanıcılarına daha akıllı bir deneyim sunacak. iPhone’unuzun güncellemeyi alıp almayacağını kontrol etmek ve yeni özelliklerden yararlanmak için 16 Eylül’de cihazınızı güncellemeyi unutmayın!