Yemek

MasterChef'te hamsi rüzgarı: Evde kolay Hamsi Kayganası nasıl yapılır?

MasterChef Türkiye'nin 172. bölümünde yarışmacılar tarafından hazırlanan ve izleyicilerin merak ettiği hamsi kayganası tarifi, mutfak sanatlarına yeni bir soluk getiriyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun sunduğu bu özel tarif, Ordu mutfağının en meşhur lezzetlerinden birini evlerimize taşıyor.

Abone Ol

Geleneksel lezzetlerin modern mutfaklara uyarlandığı MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacılar, pratik ve lezzetli bir hamsi kayganası tarifi ile becerilerini sergilediler. Bu özel tarif, evde kolayca hazırlanabilir ve herkesin beğenisini toplayabilir....

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }